🥳FORÅRS-LAGERSALG🥳

Julehygge med din hund

Julehygge med din hund

af Siri Jungersen, 2 minutter læsetid

5 gode tips til julehygge med din hund

Julen er en tid for hygge og samvær, ikke kun for os mennesker, men også for vores firbenede venner. Som dyrlæge og hundetræner ved vi, at julen kan være en både sjov og stressende tid for vores hunde. Derfor vil vi dele fem tips til, hvordan du kan gøre julen til en fantastisk tid for både dig og din hund.

Sikkerhed først

Julen byder på mange fristelser for hunde, som desværre kan være farlige. Sørg for at holde chokolade, juleplanter som mistelten og julestjerner, samt små julepyntgenstande, der kan sluges, uden for hundens rækkevidde. Også ledninger til julelys kan være fristende at tygge i, så sørg for at de er utilgængelige for din hund.

Julegodter til hunden

Din hund vil elske at være en del af julehyggen med sin egen version af julegodter. Investér i nogle hundevenlige godbidder eller lav dine egne sunde snacks. Du kan finde lækre julesnacks i en hundevenlig version her:

Hygge og ro med din hund

Julen kan være travl, men husk at din hund også har brug for ro og afslapning. Sørg for at skabe et hyggeligt og roligt sted, hvor din hund kan trække sig tilbage fra juletravlheden. En blød hundeseng med et varmt tæppe er perfekt. Husk, at selvom huset er fyldt med gæster, så er det utrolig vigtigt altid at lade din hund være i fred, hvis den er gået for sig selv for at hvile. Har du børn eller gæster, der ikke kan lade hunden være, så giv den eventuelt mulighed for at gå i et rum for sig selv bag et børnegitter. Se vores bløde hundekurve her:

Motion og leg

Selv om det er koldt udenfor, har din hund stadig brug for motion og mental stimulering. Lange gåture eller leg i sneen kan være sjove måder at brænde energi af på. Julen er også tiden, hvor din hund fortjener at have det ekstra godt. Vi anbefaler altid at du forkæler din hund med ekstra sjov mental stimulering. Det kan være med slikkemåtter, legetøj til foder eller godbidder eller naturlige snacks. Se aktiveringslegetøj fra SodaPup her:


Juletræning

Julen er en perfekt tid til at træne nye tricks eller forbedre gamle. Brug tiden til positiv træning, som styrker båndet mellem dig og din hund. Genopfrisk gamle tricks eller find på nye sjove tricks. Og er vejret dårligt udenfor, så kan man heldigvis træne mange sjove øvelser indenfor. Hvis du skal bruge ekstra lækre godbidder, så anbefaler vi de lækre patéer, der kan skæres i mundrette og velsmagende godbidder. Find dem her:



Julen er en tid for kærlighed og omsorg. Vi håber alle superhunde og deres ejere får en helt fantastisk juletid sammen. 

Rigtig glædelig jul fra Sanne & Siri


Blog posts

  • Hvorfor spiser hunde græs?

    af Sanne Ross Sørensen Hvorfor spiser hunde græs?

    Læs mere 

  • Hvorfor er min hund så tynd?

    af Siri Jungersen Hvorfor er min hund så tynd?

    Læs mere 

  • 10 Tegn på, at Din Hund Har Allergi

    af Siri Jungersen 10 Tegn på, at Din Hund Har Allergi

    Læs mere 

Log ind

Glemt dit kodeord?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto